Kerro kaverille!

Share |

Tule mukaan!

Rakennetaan Yhdessä Yhteistä Parempaa Saloa!

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:445947 kpl

Uusimmat kirjoitukset

Sivuja päivitetty:

26.02.2020

Miksi mikään linja ei käy!

Keskiviikko 1.1.2020 - Ismo Saari


Tällainen umpiliberaali äärikepulainen on itsekseen ihmetellyt mistä oikein on kysymys. Oikeastaan lähes koko Sipilän hallituskauden ja loppua kohti kiihtyen joukkomme moittivat Keskustaa liian oikeistolaisesta politiikasta. Nyt uuden punamullan aikana ollaan tekemässä liian vasemmistolaista! Mistä lähteestä oma väkemme viisautensa hankkii ja mitä kaikkea se uskoo! 

  Sipilän hallituksen aikaan yhdeksi syntipukiksi oli helppo nähdä YLE:n ajankohtaistoimitus, joka demareita tukiessaan tuli samalla luoneeksi Keskustasta kuvaa markkinaliberalismin tukijana, jota kuvaa ajoivat myös entisen kunniapuheenjohtajamme syötit. Nyt ei näistä kummastakaan voi syyllistä löytää.

  En ole some-aktiivi, mutta luulenpa isona tekijänä olevan ainakin osin persutaustainen trollaus. Se ei ole pelkästään meidän ongelmamme. Vihreät ovat ehkä ainoa joukko Suomessa, johon nämä vaihtoehtoiset totuudet eivät pure. Gallup-lukujen kehityksistä saa tälle johtopäätökselle hyvää tukea.  

  Mika Waltaria lainaten: Ihminen uskoo, mitä toivoo ja näkee oikeaksi, mitä mieli tekee. Milloinkaan ennen ei ole ollut niin tehokkaita välineitä epäluulojen syöttämiseen, tosiasioiden vääristelyyn ja vihankylvöön kuin nykyisen somen ja klikkausjournalismin aikaan. Toivomalleen löytää aina vahvistuksen.

  Hyvän kuvan vääristelyjen ja valheiden eli täydellisesti epätosien väitteiden uppoamisesta kansaan saa Risto Uimosen kirjasta Tulos tai ulos Sipilän pääministerivuosilta. Varsin surullista luettavaa.

  Keskusta voi tässä ympäristössä edetä vain omalla tekemisellä. Vain omaan tekemiseemme voimme vaikuttaa, emme minkään tahojen trollaukseen, emmekä muuhun maailman menoon.

  Meillä tulee olla selkeä, muutaman ydinasian linja, jota selkeästi viestimme niin, että sitä on vaikea vääristellä. Näitä voisivat olla päämäärätietoinen uusiutuvien energiamuotojen kehittämiseen, kansantalouden ja työllisyyden vahvistamiseen sekä yhteiskunnallisen tasa-arvoisuuden edistämiseen tähtäävät toimet sotea siinä unohtamatta. Näiden kaikkien toteutumisessa avainsana on se neljäs asia, meillä Salossakin ajankohtainen, koulutus. Joka kuudes poika ei opi peruskoulussa kunnolla lukemaan (eikä se ole luokan tyhmin kuudennes) ja korkeakoulutettujen osuus suomalaisista on laskussa . Tämä on hälyttävää, koska uusissa työpaikoissa suurimmassa osassa tarvitaan korkeakoulupohja.

  Meidän on sanoitettava Alkio uudelleen nykyaikaan. Parasta sosiaaliturvaa on ihmisen saaminen työelämään ja lähtökohta sivistykseen on varhaiskasvatuksella varmistettu valmius opetuksen menestykselliseen vastaanottamiseen koulutuksen eri vaiheissa. Heikoista lähtökohdista lähtevien elämän edellytysten edistäminen on yksi suurista asioista, jota Keskustan on tehtävä. Alkion hengessä.

  Näillä ajatuksilla toivotan kaikille onnellista ja menestyksellistä vuotta 2020! Itseemme luottaen ja toisiamme kunnioittaen luomme yhdessä parempaa tulevaisuutta.

Ismo Saari

Varavaltuutettu (Kesk.)

Salo

Avainsanat: Keskusta, Sipilä, Some